Plaćanja

Prihvaćamo nekoliko sigurnih načina plaćanja

bank

BANKOVNA ŽICA

Kada je naplata završena, vidjet ćete stranicu za potvrdu narudžbe s IBAN-om (International Bank Account Number) i BIC (SWIFT) kodom. Također ćete primiti potvrdnu e-poruku koja sadrži podatke potrebne za prijenos. Molimo navedite broj svoje narudžbe kao razlog plaćanja.
paypal

PAYPAL

Također prihvaćamo plaćanja putem PayPala, naširoko korištene i sigurne metode online plaćanja. Odaberite opciju PayPal tijekom postupka naplate i bit ćete preusmjereni na stranicu PayPal da dovršite plaćanje. Ako imate PayPal račun, prijavit ćete se izravno i moći ćete izvršiti plaćanje. Ako nemate PayPal račun, i dalje ćete imati opciju plaćanja kreditnom karticom putem PayPala.

Nakon potvrde plaćanja vaša će narudžba biti obrađena.

Adresa za dostavu navedena u narudžbi mora se nužno podudarati s adresom za dostavu na Paypalu; inače dostava neće biti moguća.

ALIPAY

ALIPAY

Alipay je široko korištena platforma za mobilno plaćanje u Kini kojom upravlja Alibaba Group.

Da biste koristili Alipay, molimo slijedite korake u nastavku:

  1. Tijekom procesa naplate na našoj stranici odaberite Alipay kao način plaćanja. Bit ćete preusmjereni na sigurnu Alipay stranicu za plaćanje.
  2. Slijedite upute navedene na stranici za naplatu Alipaya kako biste potvrdili autentičnost svoje uplate. Mogu od vas tražiti da unesete kod za potvrdu ili navedete dodatne pojedinosti za dovršetak transakcije.
  3. Nakon potvrde plaćanja na Alipayu, bit ćete preusmjereni na našu web stranicu, gdje ćete dobiti potvrdu narudžbe i podatke o plaćanju.
wechat

WeChat

WeChat Pay sustav je mobilnog plaćanja koji je razvio Tencent, tvrtka koja stoji iza aplikacije za razmjenu poruka WeChat.

WeChat Pay omogućuje korisnicima brzo i praktično plaćanje koristeći svoje WeChat račune.

Da biste koristili WeChat Pay, slijedite korake u nastavku:

  1. Tijekom postupka naplate odaberite WeChat Pay kao način plaćanja; dobit ćete jedinstveni QR kod koji predstavlja iznos koji treba platiti.
  2. Nakon što otvorite aplikaciju WeChat na svom mobilnom uređaju, morat ćete skenirati QR kod putem ugrađene funkcije skeniranja i potvrditi plaćanje unosom svoje metode autentifikacije (na primjer, PIN ili otisak prsta).
  3. Nakon što je transakcija potvrđena i nakon prijenosa sredstava, vaša će narudžba biti obrađena i poslana u skladu s odredbama i uvjetima.
paypal visa mastercard amex escrowpay dhl fedex paypost ems express
Top